bauszerBauszer – Társasház építési program

Olyan lakások lekötésének lehetősége, amelyek megfelelnek a CSOK program 10+10 milliós igényléséhez. A társasház Mórahalmon, a Zákányszéki úton épül meg, hrsz: 1932/2.

 

Az építkezés 2016 II. negyedévében kezdődik, a befejezés várhatóan 2017 I. negyedév, de az előzetes igények alapján korábbi befejezés is lehetséges.

MŰSZAKI LEÍRÁS

Jelen műszaki leírás az előszerződés és az adásvételi szerződés részét képezi. A szerződésben megjelölt eladó, jelen esetben építtető a lakás kulcsrakész állapotú átadását jelen műszaki leírásban foglalt tartalommal, az alábbi berendezési és felszerelési tárgyak beépítésével vállalja, a vevő jelen esetben megrendelő részére.

  Szerkezeti adatok (Kattintson a letölthető dokumentumokért a listaelemekre!)

Helyszínrajz
Földszint
1. emelet
2. emelet
3. emelet
Tetőtér

A Bauszer Kft.-ról és a házról

A Bauszer kft, mint a cégcsoport „zászlóshajója” több mint 26 éve van jelen a hazai építési piacon fejlesztőként, fővállalkozóként vagy generálvállalkozóként. A 90-es években Németországban működtettünk telephelyet, ahol 8 év alatt 30 objektum kivitelezésében vettünk részt.

A külföldi működést követően a hazai lakásépítési konjunktúrát kihasználva 2003-2009 között több mint 15.000 m2 lakást építettünk, amelyből 4.000 m2 saját fejlesztés és értékesítés volt. Volt olyan befektetőnk, akinek a megrendelésére Szegeden 7 darab társasházat építettünk, pedig a „barátság pénzbe kerül”.

A válságot és a lakásépítési piac mintegy hét évi pangását követően a jelenlegi Mórahalomra tervezett társasházakon túl sorházak és családi házak fejlesztésében és kivitelezésében is érdekeltek vagyunk.

A fejlesztéseinket saját tervezéssel, minden lakásépítési tapasztalatunkat felhasználva indítjuk útjára egy szédítő ütemben fejlődő kisvárosban.

Saját mintaházaink mellett megrendelésre is szívesen állunk rendelkezésre tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel is, valamint ügyelünk a projekt átfogó pénzügyi lebonyolítására is. Személyes találkozáskor munkatársaink igen alapos tapasztalattal azonnali tanácsokkal és megoldásokkal látják el Önöket.

Győződjön meg megbízhatóságunkról, tekintse meg referenciáinkat, nézze meg weboldalunkat és hívja fel értékesítőnket! Személyesen is várjuk az ajánlott ingatlantól nem messze található székhelyünkön lévő irodánkban! Ha bennünket meglátogat, nem kell máshová mennie! Nyugodtan és örömmel könnyebb egy ilyen nagy horderejű vállalkozás végrehajtása a család minden tagjának!

Várjuk szíves megkeresését!

Tisztelettel:

Laczkó József
tulajdonos/ügyvezető
és munkatársai
25 éve változatlan telefonszámmal